НОВИНИ

Катки для обробки ґрунту

За останній рік, ТОВ «Плюс Техніка»  значно розширило асортимент катків для обробки ґрунту. Звичайно, всі хто працює в царині сільського господарства, знають для чого потрібні катки (або як їх ще часто називають прикатки, катки-розпушувачі, катки-подрібнювачі, прикатуючі катки) та з якою метою їх використовують. Але все-таки наведемо декілька основних аспектів:

  • При передпосівній обробці землі катки забезпечують інтенсивне, а головне однорідне перемішування ґрунту, роздрібнюють грудки та вирівнюють поверхню. Така обробка дозволяє затримати необхідну вологу та зменшити її випаровування.
  • Використання ж катків вже після посіву, дозволить пришвидшити проростання посівів та покращити вегетацію.

Асортимент катків є достатньо широким: планчаті,  трубчаті, косі (спіральні) чи рівні, різних діаметрів та довжин.  Вибір катка залежить від агрегату з яким він буде використовуватись та від цілей, які перед ним ставляться .

ТОВ «Плюс Техніка»  виготовляє катки згідно каталожного номера або за зразком. Також популярні позиції робимо про запас, щоб клієнт в будь-який момент зміг оперативно вийти в поле та працювати  на нашій українській землі!